Tanken var…

ATT JAG SKULLE ägna dagen åt att stryka sommarkläderna och packa – i alla fall lite. Så blev det inte kan jag ju säga för när jag började rota fram lite shorts och linnen insåg jag ju att jag inte hade någon logisk placering av kläderna i strykrummets alla garderober.

När vi hade renoverat klart där så blev det som det brukar – man slänger in allt som legat kringspritt i hela huset under renoverings-tiden och tänker att – ja, det där kan jag ju justera sedan. Sedan blev ju då idag 😉

Förutom det då så har jag varit en sväng på torget och handlat samt besökt apoteket – så spännande har alltså min dag sett ut 😉
Och, eftersom jag avbokade all träning som var tänkt till i morse redan i går kväll, så har jag inte mött en enda människa som jag känner än mindre pratat med någon…

När Woffegubben kom hem från jobbet (det låter lite lyxigt) så hade han med sig en blomsterkvast… För att det var fredag 🙂
Det passade så bra eftersom alla gamla buketter blev utslängda i går…

2 kommentarer tillTanken var…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>