Det var kanske inte tanken

ATT JAG SKULLE jobba den här veckan utan jag såg nog framför mig hur jag skulle gå här och förbereda packningen och kanske rentav packa lite 😉 Stryka lite sommarkläder som ju förstås skrynklat till sig sedan senaste användningen…

Nåja, det är väl inte så ofta det blir som man tänkt sig så nu blev det lite jobb i alla fall. Måndag och tisdag har jag jobbat och i morgon blir det en riktig maratondag till.

I morgon kväll har jag ett spinningpass inbokat som jag förmodligen kommer att hinna till med nöd och näppe – om jag hinner! Jag blir tvungen, för att ha en chans att ta mig till gymmet i tid , att ta bilen till jobbet och då ligger arbetsplatsen nästgårds om man säger så 😉 Det är nästintill rött kort på det 😉
Det finns dock inte en chans att först hinna gå hem för att hämta bilen…Jag jobbar till 18.00 och ska därpå larma lokalerna och sedan hinna köra till Stenkullen, klä om och vara på cykeln 18.30!

Det har ju inte blivit någon träning alls denna veckan hittills, just på grund av jobb, så jag hoppas och tror att det ska funka. Sedan blir det ju ett träningsuppehåll på mer än två veckor

Men, sedan får jag nog tacka nej till jobb resten av veckan… Det är bara så himla svårt och jag känner mig lite skamsen för att tacka nej!
Men resväskorna packar sig inte självt så nu måste jag helt enkelt ta mig i kragen och inte bara snacka 😉

Det ska, under alla omständigheter, bli fantastiskt skönt att komma i väg från det här ruskpricksovädret med storm och regn som rått senaste dagarna!
Det känns ungefär, föreställer jag mig att det gör, som att stå i en biltvätt! Det regnar från alla håll och kanter och därtill mer eller mindre storm. Grått och mörkt och knappt ens ljust mitt på dagen!

På måndag, nästa vecka, hoppas jag på sol och värme samt ett glatt barnbarn med morföräldrar på vift i det som jag hoppas och tror ska bli rena Paradiset för vår lille Knodd 😉

2 kommentarer tillDet var kanske inte tanken

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>