Tidlösa

NÄR TIDLÖSAN KIKAR fram bladlös och naken så tyder det, vad man än kan tycka vädermässigt, på att hösten är på ingång. Det är en lustig och fin blomma som påminner om en jättestor krokus. Bladen kommer på våren…

Jag köpte lökarna på en trädgårdsmässa för många år sedan och dom har blommat och ”bladat” troget varje år, höst och vår. I våras, när vi tog bort lite annat som dött, så blev jag tvungen att flytta dem. Trodde nog inte att dom skulle överleva – så fel jag hade 😉

Som sig bör så kom det en skur på eftermiddagen så jag fick i mig en sen lunch. När skuren (och för all del lunchen) var över, den varade ganska länge, så jag gick ut och fortsatte min eviga kamp mot ogräset! Jag blev så klart inte färdig i dag heller med framsidan men … har kommit en god bit på vägen. Så håller vädret och hälsan i sig så kanske jag blir klar i år 😉

Jag fick rusa iväg till gymmet då jag trodde att jag bokat in mig på Crossfit 18.00 – det visade sig vara 17.00! Vilken himla tur att jag kollade. Nåja, jag hann med några minuters marginal men med desto mer jord under naglarna 😉

I dag var det Jonna som var coach. Jag undrar hur länge alla underbara coacher och cf:are står ut med tanten? Jag blir ju aldrig så bra som dem – det kan vi snabbt konstatera – men alla är så himla goa trots det och det är ju så himla kul! Och coacherna ska vi bara inte prata om som hela tiden tar fram alternativa övningar för mig som inte klarar allt… Jag har sagt det förut och kan nog säga det tusen gånger till jag går på Världens Bästa Gym Samt att denna träningsform är en av de bättre om man vill ha ständig träningsvärk 😉

Och eftersom jag trodde att CF-passet var 18-19 så hade jag bokat in mig på ett Indoorwalking-pass 19.10! Jaja, det blev till att varva ner en timma med en proteindrink på Sportcaféet. (Tantvarning i allra högsta grad – att inte ha bättre koll)

En härlig kväll – om någon frågar mig 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>