På alla fyra

FAKTUM ÄR ATT jag hade bokat in mig på Crossfit samt Pilates i Alingsås i dag. Det hade varit perfekt för mig och som alltid himla roligt då en favvocoach/instruktör skulle hålla bägge passen! Att sedan få besöka Världens Bästa Gym fast i Alingsås tilltalade också när jag bestämde mig för att boka. Tänkte i min enfald att jag kunde kombinera det med att handla på ICA Maxi som ligger alldeles i närheten. Jodå…om man nu inte hade haft träningsvärk from Hell!

Jag borde ha fattat att det skulle bli så här efter en veckas uppehåll från all träning! Men det gjorde jag inte förrän i morse när jag med nöd och näppe tog mig ur sängen 😉
Äsch tänkte jag, jag mjukar nog upp under dagen eftersom ambitionen var att rensa ogräs mellan alla plattor på framsidan av huset…

Jamen tjena!? Det var nog det värsta jag varit med om. När jag väl kom ner på alla fyra funkade det så där men när jag skulle upp igen – då funkade det inte alls! Så, vid 14.30 insåg jag att det inte skulle gå och avbokade bägge passen ;-( Får se om jag kan vara i lite bättre form nästa vecka på onsdag så att jag kan vara med då istället?

Men, jag fick mot alla odds, framsidan klar – eller i alla fall nästan. Har parkeringen kvar men det kommer ju en dag i morgon också…

När jag gav upp för dagen åt jag min middag i min ensamhet i kuvösen och njöt av dagens sista strålar som letade sig igenom kastanjen…

Bara en kort stund senare utspelades denna dramatik på himlavalvet…

Det gäller att ta till vara alla fina minnesbilder nu. Snart viner det av höstvindar och ösregn runt knutarna som övergår till kyla och grått, grått. Jag kan känna att det gäller ännu mer att gardera sig mot det här nu när jag går hemma hela dagarna och upplever det på ett helt annat sätt. Antingen kan man vara ute och greja i trädgården eller så stannar man kvar i sängen 😉

Jag har en lite ovanlig blomma som jag så klart glömt namnet på men den blommar i alla fall nu…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>