Jobbsök och trädgårdsröj

JAG ÄGNADE HELA förmiddagen åt att söka jobb. Det tar utan tvekan mycket tid att leta upp tjänster där man söker folk, fylla i ansökningar och allt vad det innebär. I dag blev det ett antal ansökningar – får se om det blir något svar…

Adecco – Produktionspersonal inom Livsmedel
Kombinerad tjänst inom Måltid och Lokalvård
Kafébiträde
Städare
Spårvagnsförare
Systemförvaltare projektstyr

Eftersom vädret var fint rundade jag av med lite trädgårdsröj. Ogräset slutar ju inte att växa så det var bara att gå ner på knä.
Jag planterade lite vårlökar och grävde upp andra…

Det kom en rejäl skur som tvingade in mig så jag blev inte riktigt klar på framsidan så klart.

Kvällen har jag tillbringat på gymmet. Först blev det Crossfit…

Och banne mig blev det totalt 3,5 km med 2 minutersvilan (där man gick istället för att springa) mellan varje 400 meters löpning x 6.

Jag avslutade gymkvällen med ett spinningpass. Spinning med vår tokige Roger 😉 Han är banne mig helt otrolig!

6 kommentarer tillJobbsök och trädgårdsröj

 • Pia

  Behöver de inte någon på ditt gym ?

 • Pia> Nä, det tror jag inte. Har i alla fall inte hört att det skulle vara så och alla (vi är ju som en stor familj) vet ju om hur landet ligger 😉

 • Pia

  Utbilda dig till PT och visa att alla PT inte behöver vara ca 30 år och muskulösa !

 • Pia> Du är la för go som vi göteborgare säger! Tack för att du tror så om mig men jag måste nog erkänna att det skulle inte gå. Jag har ju fått tillbaka min Spinal Stenos och ska tillbaka till kliniken som opererade mig ;-( Får se vad dom kan göra åt saken…?
  Hur går det för dig? Har du fått hjälp, operationstid ännu?

 • Pia

  Ang mitt knä så var det inte menisken som naprapaten sa mer artros aktigt varit hos sjukgymnast men tyckte inte riktigt hon var så kunnig skall prova en annan nästa vecka. Just nu är knät svullet och gör ont vet inte riktigt vad jag skall göra. Så jobbigt för jag kan inte köra kondition känner hur kroppen blir degigare o degigare för var dag.

  Jobbigt för dig att operationen inte verkar ha hjälpt.

 • Pia> Ajdå! Vilket elände! Av två onda ting hade det kanske varit bättre om det var menisken som ju då uppenbarligen går att göra något åt?! Hur i hela friden gör man för att bli av med Artros då?

  Jo, det är klart att det är jobbigt med ryggeländet men jag ska ju tillbaka till Spine Center som opererade mig så jag känner ganska stort hopp till det. Ska dit redan 25/9 så jag ska nog stå ut till dess.

  Känns mer oroligt för dig som inte hittar någon bra väg ur detta. Det är klart som korvspad att man blir stressad när man inte kan träna som man brukar. Det tar ju inte bara udden av den kondition man skaffat sig utan påverkar psykiskt också!
  Hoppas det löser sig för dig – snabbt!
  Kram Gela

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>