Bakslag efter bakslag

NÅJA, JAG HAR lärt mig att man inte ska klaga så jag tillhör på sätt och vis den generationen Men nu, när jag har all möjlighet i världen att träna det som jag tycker är roligt så är det smärtan som sätter begränsningarna!

Min doktor är ju bra på det viset – att hon säger att jag för allt i världen inte ska sluta med min träning men vissa dagar fungerar det bara inte! I går morse kom jag knappt ur sängen på hela dagen så jag avbokade all träning…

I dag var det i princip detsamma men nu tänkte jag att vad i hela friden ska jag göra annars? Så jag lullade omkring i pyjamas, och vilade för all del, fram till det var tvunget för avresa 😉

Jag skulle ju inte bara träna utan också handla så jag hade redan innan bokat in Alingsås…

Crossfit förstås…

Och därefter, med samma instruktör (som ju förstås är en av mina favvon) Body Balance…

Vi får se om jag kommer ur sängen i morgon bitti men jag hade i alla fall en fantastiskt kväll!

9 kommentarer tillBakslag efter bakslag

 • Pia

  Härlig kväll du hade ibland gäller det att njuta av nuet och inte oroa sig för morgondagen.
  Hoppas även att ditt inre mår bra ! Kram

 • Pia> Ja, det var en fin kväll! Och ännu så länge så känns det helt OK i dag – i all fall inte värre 😉 Nu ska jag strax åka för att träffa en mycket god vän, fd arbetskamrat, och äta lunch. Så sämre dagar finns det – utan tvekan! Kram

 • Pia

  Härligt hoppas ni har en lika vacker höstdag i Gtb som vi i Sthlm

 • Pia> Ja, det har vi verkligen haft/har. Det är svårt att tro att sommaren är över 😉

 • Ewa

  Usch vad trist att du har så ont :-(. Saknade dig i fredags morse – du har väl inte övergett Stenkullens Endorfin?!

 • Ewa> Nejdå, jag ska alltsnart vara åter. Jag sov dåligt pga värken natten till fredag så jag avbokade. Jag fick dessutom hem ”barnen” för vi har firat födelsekalas för den förstfödda 😉 Så det har varit fultt ös – medvetslös hela helgen med Lisebergsbesök och umgänge 😉
  På torsdag ska jag tillbaka till doktorrn som opererade mig på Spine Center – så får vi se hur vi går vidare. Men fram till dess ska jag allt försöka vara med. Tack för din omtanke!

 • Ewa

  Ja, barnen är viktigast! <3 Hoppas du får hjälp av farbror (eller kanske är det tant?!) doktorn för dina smärtor så att du kan träna duktigt nu när du har så mycket tid att göra av med :-).

  Tänkte komma förbi en dag i veckan och se om det går att ta en liten bit av den där lilekonvaljbusken (för visst var det en sådan du har?). När skulle det passa dig?

 • Ewa

  Förlåt… konvaljbusken…

 • Ewa> Jag är ju förstås hemma nästan jämnt 😉 I början på veckan är klart bättre då jag har lite på G torsdag och fredag denna veckan. Nästa vecka är vi bortresta så… I dag, i morgon eller onsdag på dagen. Ska träna måndag och tisdag från 17.00. Onsdag vet jag inte ännu om det blir träning – det hänger ju på dagsformen som är upp och ner 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>