Näst sista i #blogg100???

DET HAR VARIT lite av en kamp att få till alla dom här hundra inläggen…eller 99 är det väl bara ännu om jag inte räknat alldeles åt helskotta. Lite konstigt är det för det är inte så länge sedan jag var full av energi och uppdaterade den här sidan varje dag i f l e r a år…
Jag slutade mest för att jag tycktes upprepa mig…träning, matlagning, trädgård och ja…på den vägen var det. Ingen människa kan ju tycka att det är intressant i längden!
Så jag började med att använda min sida Angelas dagbok när det hände något utöver det alldagiiga. Resor, dagar med barnbarnet, familjeträffar and you name it.
Men, så blev jag så inspirerad av #blogg100 och trodde att jag därmed skulle komma igång igen…?
Jag är nog glad över att det är ”över”!

I dag är det tisdag och alltså crossfit…

…och uppvärmning på crosstrainern.

9 kommentarer tillNäst sista i #blogg100???

 • Petra

  Jag är väldigt glad för din blogg. Det var ju just pga den som jag kände igen dig och Woffe när jag sprang på er på Gekås för 100 år sedan. Ni är så söta, snälla o trevliga! O jag minns fortfarande din urgoda aprikoskyckling du bjöd på när vi hälsade på er på Getterön! Mums!

  Kram <3

 • Petra> Du är då för go! Minns också ert besök som väldigt postitivt och tänker ofta på hur ni satt fast i timtal i köerna in till Getterön men var ändå på så gott humör och glada 😉 Kram

 • biggan

  Jag tycker det är mysigt att läsa din blogg! Skönt med en lite mer jämnårig bloggare och som skriver om annat än bara mode och krogen. Har av och till följt dig i många år, fått många bra tips på recept och lite välbehövlig inspiration att röra på mig också. Även om jag inte kommenterar så ofta så kommer jag sakna dig om du nu bara tänker återkomma då och då. Kram!

 • Biggan> Tack! Det var roligt att höra! Kram

 • Ahnna

  Tror det eller ej. Men jag tittar in ibland och tyvärr lämnar man ju inga spår. Men om du återkommer lite då och då så överlever jag. Att följa dig som mormor och mamma till vuxna ungar tilltalar mig. Har ju två stora ungar ur boet och tre hemma. Vi har ju fått tillökning, familjehem. Vilket gör att jag inte hinner med att titta in så ofta och lämna spår. Kram Ahnna
  p.s vore kul att springa på dig på gekås. Vem vet det kan hända 😉

 • Ahnna> Åhh, tack det var rart sagt!
  Har ni fått tillökning i familjen? Nu måste du berätta?!

 • Ahnna

  Ja två familjehems barn, på 12 och 13 år. Vi hade en 19 åring också men hon flyttade i dagarna. Så är det bara tre barn.och så har en hund flyttat in. Det var inte planerat, men men plötsligt så stod han där och sa älskar mig. Och vi köpte det, fanns att han är naken. Kommer ju inte ihåg raserna i honom./ahnna

 • Ahnna> Åh, vad roligt. Grattis!

 • Ahnna

  tackar!!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>