Tunga moln

DET ÄR TUNGT och grått inte bara på himlen om man säger så. Jag tror inte jag kan hitta något roligt att skriva eller nämna i dag. Regn och åter regn som visserligen behövs men man blir ju inte glad av det. Inte jag i alla fall!

Att gå i väntans tider är också tungt! Man önskar bara att det vore över vad det nu än bär med sig för elände. I dag har jag haft det jobbigt med värken. Jag orkar inte stå upp hela dagen även om det fungerar bättre än att sitta men det kanske bara är en ovana? Jag har mailat Spine Center om mer smärtstillande för nu är den slut igen.
Jag har telefontid med ”min” doktor, som opererade mig, på torsdag. Nu vill jag inte vara otacksam och gnällig för det är klart att det finns förbättringar…
Jag har ju till exempel fått tillbaka känseln i höger fot, jag ramlar inte längre när jag spatserar, jag har inte känt av smärtan i vänsterbenet sedan operationen – så visst är det bättre!
Men, jag har fått ny smärta som går ut i höger rumpa höll jag på att säga men man har ju som väl är bara en av den – jag menar att smärta strålar ut på höger sida i rumpan mot höften och vidare ner i höger knä…

Min tanke var att köra mitt första crossfit-pass i morse men när jag tog en nattlig promenad till toan så insåg jag att det inte kommer att vara genomförbart så jag avbokade mitt i natten. Det bekymrar mig och jag känner mig en aning stressad över situationen. Inte kan jag komma igång med cyklingen heller till och från jobbet i det här skitvädret – ursäkta språket!
Därtill en evig, känns det som om i alla fall, väntan på besked om att vara eller inte vara. Det är tungt över hela linjen ta mig fan som Jacob Dahlin skulle sagt!

Färdiggnällt för i dag, i alla fall här! Nu ska jag njuta av rabarberkrämen jag kokade i går kväll 😉

4 kommentarer tillTunga moln

 • Petra

  Jag hoppas du får dina smärtstillande fort och att du kan få goda besked av läkaren på torsdag. Men det jag hoppas allra mest är att din smärta ska försvinna! Kram

 • Hejsan hej på dig!!
  Vilken tjusig blogg du har.
  Jobbigt det där med ditt ben och hur det påverkar dig.
  Vi får hoppas att du får det bättre snart!!

 • Petra> Tack vad du är rar! Kram

 • Angela

  Herr Dunderbar> Tack, vad snällt du är!
  Ja, vi får hoppas att det blir bättre när jag äntligen får sätta igång med ”riktig” träning igen.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>