Crossfit i dag

JAG SOV NÅGON timma mer i natt men bra är det inte. Vaknar långt före klockan varje dag så den har jag inte hört skrälla på ett tag.

I morse blev det crossfit innan jobbet…

Lika kul som alltid och jag kommer sakta men säkert tillbaka 😉 Sarah som vad dagens coach var precis lika rädd om mig som Elin var i torsdags 😉 Det kan inte sägas nog många gånger – fantastiska är vad dom är alla Crossfitcoacher på på mitt fantastiska gym
Det var dagens höjdpunkt och den inträffade redan i morse…

För övrigt så kommer det en och annan skur mellan regnandet och någon cykling lär det inte bli den här veckan ;-( Jag vill ju så gärna komma igång!
Kollega David och jag fick oss i alla fall en kort runda vid lunch och då hade vi tur så det var uppehåll!

Nu i kväll har jag slutbetalat vår resa till Turkiet som blir veckan efter midsommar. Jag sade ju för ett tag sedan att vi var dom enda på jorden som inte varit i Turkiet men nu har jag träffat mins två till 😉

Nåväl, det ska bli kul att få uppleva något helt annat än vad vi är vana vid från Thailand och Brasilien där vi varit flera gånger.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>