Mest ingenting

DAGEN BÖRJADE GRÅTT och trist som de flesta dagarna den här veckan. Dock inget ösregn vilket inte varit ovanligt just sista tiden! Jag hade tankar på att baka lite bröd men kom mig inte för. Man får ingen energi i gråtristväder 😉

Solen blev hämtad av någon som tröttnat på det gråa och det blev riktigt fint frampå eftermiddagen. Ingen värme men man kan ju inte begära allt.

Jag for i väg och handlade lite och sedan blev det några timmar i trädgården.
Fick med mig några buskar till trädgården, bland annat två Forsythia och en Syren samt två andra som jag redan glömt namnet på 😉 Det fanns ambitioner, när jag nu ändå måste lämna hemmet, att träna efter handling. Så väskan fanns med i bilen men jag glömde visst att stanna till i Stenkullen 😉

Ingen värme som sagt men när man jobbar i trädgården går det an, då räcker det att solen lyser och värmer hjärtat. Fick planterat tre Clematisar som jag köpte i måndags. Dom ersätter tre andra som bytt planhalva så det är ingen utökning. Jag köpte lite liljor också i måndags men jag har inte bestämt mig ännu var jag ska sätta dem.
Det har utlovats bra väder till helgen så jag lär nog fortsätta att tråka ut bloggen med trädgårdsarbete…

Jag upptäckte i dag att den ena liljan, i barnens fina bukett till min födelsedag, har rusat i höjden…

En streber kanske 🙂

2 kommentarer tillMest ingenting

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>