Inte som någon vanlig måndag precis

ATT VAKNA SÅ här borde vara alla förunnat en helt vanlig måndag så här i aprils första skälvande dagar. Woffegubben grattar mig på min födelsedag som för övrigt var en helt ojämn dag och inget att fira alls egentligen…

Nä, det blev så klart ingen vanlig måndag…

Vi skulle dels i väg för att hämta hem husvagnen från sin vinterförvaring i Fjärås där den står inomhus på vintern och vi skulle också komplettera med lite växter till trädgården. Så Woffegubben är alltså ledig och vi kunde umgås hela dagen 😉

Lite växter blev inköpta dock inte bara till trädgåren…

Nä, det blev en kasse orchideer oxå 😉

På väg hem från Fjärås lämnade vi av husvagnen på årlig service i Mölndal. Och först därefter bar det av hemåt där det väntande en överraskning på farstukvisten 😉

Dessa ”ongar” som ständigt lyckas överraska mig! En helt ljuvlig bukett!

Som om det inte vore nog. Vi hade inte varit hemma länge förrän det ringde på dörren och utanför står min goa, fantastiska kamrat Tina! Vilken dag – vilken måndag!
Hon hade med sig den ljuvligaste av buketter bestående av papegojtulpaner – jag älskar tulpaner…

Vi kramas och fikar i pensionärskuvösen för precis som just Tina önskade mig i dag så kom solen fram trots ösregn i morse och hela förmiddagen 😉 Och inte nog med det vi löser de flesta av världsproblemen och lämpligt nog kommer samtalet in på pension 😉 En sådan fantastisk måndag va? Det blir inte lätt att hitta något att klaga på!

Jag krukbesatte pelargonerna som ska pryda i kuvösen, på utanförskapet och framsidan…

Och Hortensierna ska ju egentligen står på utanförskapet men nattetid får dom stå i kuvösen då frosten tar livet av dem 😉

Och det som ska planteras i trädgården får helt enkelt vänta till en annan dag…

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av min helt fantastiska dag! Så många grattisar och överraskningar på en helt vanlig måndag! Det blir svårslaget 😉

Min helt fantastiska doktor från Närhälsan i Gråbo ringde också sen eftermiddag! Hon undrade hur det stod till nu så här efter operationen… Jag är så glad att hon förstod vad det var som orsakade mina problem för nästan ett år sedan! Utan hennes förmåga att ställa diagnos hade jag nog gått med kryckor fortfarande!

En sådan måndag det blev va!?

4 kommentarer tillInte som någon vanlig måndag precis

  • Å vad härligt! Blir varm i magen av att läsa. Kram på sig, fina mamma! <3

  • Anna> Ja jisses…Det kunde jag inte ana när jag vaknade till ösregn att dagen skulle vända totalt och bli så solig 😉

  • Ewa

    Åh vilken härlig måndag du haft! Och visst blir man alldeles hagalen när man kommer till plantskolor, för där finns ju alltid så mycket som är vackert :-).

  • Ewa> Jo du den måndagen gick inte av för hackor 😉 Jag borde ha besöksförbud på alla plantskolor 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>