Hela dagen

KRÖP JAG PÅ alla fyra och rensade ogräs mellan plattorna på framsidan av huset. Det är nog det värsta jag vet av trädgårdsarbete! Vi har sådana där gamla stora hemska plattor som ligger skevt och vint. Mellan vissa är det jätteutrymme och där tar naturligtvis ogräset fart. Hade jag varit miljonär så hade jag beställt hem någon som kunde lägga om båda gångarna, fram och bak på huset, med små moderna fina plattor.

Men, någon miljonär lär jag inte bli! Jag håller visserligen på att spara till min andra miljon nu eftersom den första misslyckades totalt – men det blir nog att fortsätta att rensa ogräs mellan plattor. Jag hittade lite fint ogräs också…

Nästan hela framsidan är klar, får se om jag kan resten i morgon? Sedan återstår då baksidan! Hua!

Men nu är det påskfirande med barnen i Smaradiset som gäller så nu får jag börja planera det och trädgården får vänta.
Man kan dock hitta lite att njuta av redan nu. Blodplommonen till exempel…

Och Rosenkvitten…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>