Här snackar vi regn

DET HAR TAMEJTUSAN regnat sedan tidig morgon och lär väl hålla på hela natten också. Jag latade till mig och ställde ut alla växter på utanförskapet som skulle vattnas så slapp jag det besväret 😉

Jag kurade mest vid dumburken hela dagen och hade det inte varit för jag bokat in mig på föreläsning så hade jag nog banne mig suttit där ännu. Men vid 17-tiden drog jag i väg till Alingsås till Endorfin och lyssnade på Jonna som hade föreläsning om kostförskott. Mycket intressant!

När jag kom hem fick jag ännu en fin födelsdagspresent av mannen i mitt liv. En hållare för den gamla paddan som ja numera använder för recept 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>