Gissa vem

SOM RINGDE PÅ dörren? Jo, det var blomsterbudet…

En helt underbart ljuvlig bukett från mina kära aretskamrater…

Kunde faktiskt inte hålla undan tårarna – glädjetårar då förstås 😉

Rehab i dag fick bli trädgårdsarbete – det är svårt att välja bort så länge vädret är så trädgårdsvänligt 😉
Förutom att rensa ogräs, fortfarande det jag inte iddes ta omhand i höstas, så har jag planterat lite nytt.
En Hängsälg…

En Prydnadsapel som efter blomning ger gula bär. Hoppas fåglarna tycker om dem…

Förutom det så blev det två Japanska körsbär, en med rosa blommor och en med vita…

Det var vad ryggen orkade i dag 😉 Men jag fick fram utomhuskrukorna också och i den ena får den här lustigt arrangerade Sälgen husera…

I morgon är det två veckor sedan operation och då ska jag bli ”avplåstrad”. Nu ska operationssåret alltså vara så läkt så att det ska vara utan förband. Det blir besök hos distriktsköterskan på Närhälsan i Gråbo.

Hur mår jag då så här två veckor efter? Jo, ryggen gör ont fortfarande. Har svårt att sitta. Ligga går bättre för då kan jag ligga på sidan. Och vänsterfotens tår, stortån och den nästkommande är fortfarande ”borta” Det tycker jag är lite konstigt eftersom jag fick ”tillbaka” högerfoten redan dagen efter operation.

Nåväl, vi får hoppas att det är normalt. Jag håller på så mycket som ryggen tillåter och det är precis så jag ska göra enligt expertisen. Det blev ju ganska lång promenad i går så det kanske är en del av orsaken till ondan i dag 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>