Gelas trädgård just nu

EN OROLIG NATT och dålig sömn förstås då tankarna varit hos Ila och Anna. Nu har vi dock fått besked om den lilla mår bättre men är kvar för observation och eventuell operation för att avlägsna det föremål i magsäcken som syntes på röntgen. Man kan ju hoppas att det kommer ut den naturliga vägen så operation blir överflödig men just nu är det bara att vänta på utlåtande från Ultuna Djurklinik.

Av naturliga skäl var det lite svårt att koncentrera sig då tankarna var någon helt annanstans i dag. Men vi hade bestämt att förrådet skulle städas – det hör liksom till våren och för all del hösten. Men med tanke på hur det såg ut – så förträngde vi nog det i höstas.
Gräset skulle också klippas men först strosade jag runt i trädgården och njöt av det som blommar just nu. Det går ju så himla fort så snart värmen kommer så risken finns att man missar det…

Lite buskar är också i blomningsstadie…

Jodå, förrådet blev städat…

Och framsidesfika gick ju bara inte att undvika en dag som denna…

Gräset fick sig en match både fram och bak 😉

Dagen avslutade med middag i pensionärskuvösen…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>