Drar söderöver

JAG STÄLLDE FAKTISKT klockan i morse eftersom jag hade tolv liljelökar som behövde komma i jorden innan min avfärd mot Malmö 😉

Och jag konstaterade att efter de sista dagarnas alldeles fantastiska väder så är nu den första Clematisen redo att börja blomma. Det första ”utslaget” kommer jag med all säkerhet att missa då jag befinner annorstädes några dagar 😉

Jag blev uppmött av den ömma modern och en sovande Leon på Triangelns station i Malmö. Dom hade lekt av sig i Pildammsparken så gossebarnet somnade så gott i kärran. Vi stannade till på väg hem och åt lunch men han sov igenom den också 😉
Väl på Pärongatan dock blev det lite fart igen…

Vi höll oss förstås utomhus i det fina vädret 😉

Leon planterade lite solrosor i sin drivbänk…

…och slog lite kullebyttor…

I morgon ska vi ha långfrukost på altanen när dom andra går till jobbet 😉

2 kommentarer tillDrar söderöver

  • Bengt cristian Magusson

    Välkommen till skåne.När du är nere får du gärna meddela dig så kanske vi kan ses o tjöta.Vore väldigt kul om det blev så.Måste bara anmärka på en sak det heter inte Triangelns station utan Triangelen.Det heter växelen o cykelnykelen här nere.Vore trevligt att ses / Bengt Christian

  • Angela

    Bengt Cristian> Tack för översättningen och språklektionen 😉 Jag lovar att höra av mig – det skulle vara jättekul att träffas. Var huserar du? Nära MALMÖ?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>