Patienten överlevde

I MORSE BAR det alltå iväg till Spine Center för den efterlängtade operationen av Spinal Stenos.
Woffegubben körde mig innan han for vidare till saltgruvan i Trollhättan 😉

Jag blev omhändertagen av helt fantastisk personal, allt från syrror, narkosläkare och kirurg. Själva operationen tog väl cirka två timmar tyckte jag mig höra sägas innan jag somnade…som gick väldigt fort.

Jag var kaxig nog, när jag fick frågan om jag hade lätt för må illa, att svara nejdå…

Jag mådde förfärligt illa när jag kom upp på salen. Det gick bra på uppvaket men blev desto sämre sedan som sagt.

Nu fick jag förstås hjälp med det så efter några timmar var jag helt OK på den punkten!

I morgon får jag åka hem – hade nog kunnat tänka mig stanna några veckor med så bra service och gullig personal 😉

20140319-175545.jpg

2 kommentarer tillPatienten överlevde

  • Ewa

    Vad härligt att höra att den så hett efterlängtade operationen äntligen blivit av!!! Och vad skönt att det verkar ha gått så bra :-). Krya på dig snabbt nu så att vi snart ses ute på cykelvägarna <3. Kram!

  • Angela

    Ewa> Ja, jag fick ett återbud så det gick snabbt! Samtal på måndageftermiddag och inläggning på onsdagmorgon 😉 Jag är övertygad om att det ska bli bra och ser fram emot att träffa er alla igen!Tack Ewa och Kram!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>