Bättre sent än aldrig

I DAG SNACKAR VI blå himmel igen 😉 Så det blev till min stora glädje en dag i trädgåren…

Inga stordåd eller så men två rabatter blev i alla fall befriad från den ogräshärd jag inte iddes ta om hand i höstas 😉 Sedan klippte jag gräset! Det har aldrig hänt förut att första klipp sker i mars!! Jag har som tradition, och nu snackar vi i åratal, att klippa samma söndag vi går Vättlefjällsvandringen och då pratar vi första helgen i maj…
Men gräset har faktiskt växt hela vintern och var bedrövligt långt nu. Kan inte ens föreställa mig hur det skulle se ut om jag skulle väntat till första helgen i maj. Då hade jag nog fått skaffa lie 😉

Självklart fick jag ont i ryggen efter detta – men det hade jag även fått utan att vara relativt nyopererad. Så det fick bli dagens rehab, tre timmar i trädgården med knäböj och annat som krävs 😉 Lite vila innan jag var fit for fight igen.

Tog bara en mycket kort promenad till affären, det blir inte ens två kilometer…

I det här huset blev det inga våfflor i början på veckan när våffeldagen var! Den som väntade på det här blev besviken. Men vi tog igen det i dag 😉 Bättre sent än aldrig…

Och som sagt – i dag kunde man kan konstatera att det var vår igen…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>