Ändrar strategin

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar
NÄR JAG KOM hem i dag var det fortfarande ljust och solen ansträngde sig verkligen för att bryta igenom. Det lyckades inte så bra men ändå, bara vetskapen att hon finns däruppe och kan bryta igenom när som helst får vårkänslorna att svalla en aning 😉

Det orsakade att jag insåg att jag kanske inte borde vara på gymmet varje kväll till 20-20.30 utan ta mig hem och få i ordning på hemmet nu när det faktiskt är ljust en timma eller två. Det ineebär att jag får ändra strategin när det gäller träningen för jag vill ju inte vara utan den heller…
Men, om jag bokar tidigare crossfitpass på måndagar (nu kör jag mellan 19-20 och sedan roller till 20.30) och ändrar till morgonpass på tisdagar istället för kvällspass så har jag ju vunnit några timmar bara på den lilla ändringen 😉

Jag gjorde ett snabbt överkast med tiden och kom fram till att jag borde hinna påbörja ”projekt fönsterputsning och gardinbyte”! Nu kan jag inte ha julgardinerna kvar längre!


Jag hann med köksfönster och allrumsfönster samt att ställa alla blommor i duschen…

Sedan fick jag rusa iväg till gymmet och kvällens crossfit och därefter plågas med trigger point-rollern i en halvtimma 😉

Och i morgonbitti kör jag redan 06.30 så det innebär att jag kan åka hem istället och fortsätta vårpyssla lite 😉

2 kommentarer tillÄndrar strategin

  • Petra

    Ja, det där med kamp med tiden och allt som behöver göras känner jag så väl igen. Skönt att du i alla fall hittat en lösning.
    Kram!

  • Petra> Ja, faktum är att jag blir lite stressad och det är ju inte heller bra 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>