#blogg100

PÅ FEJJAN SÅG jag ett inlägg som handlar om att blogga 100 dagar. Det låter lite spännande så jag har anmält mig 😉
Kunde kanske vara ett sätt att väcka liv i skrället, bloggen alltså, som lever ett mycket undangömt liv. Om man nu kan kalla det liv?
Faktum är att jag inte har bloggat regelbundet sedan 2012!

Anledningen till bloggtorkan är ju att jag inte tycker att det händer så mycket. Eller jo det är klart att det händer saker varje dag men inte värt mödan att skriva om om man säger så. Men nu ska jag ge bloggen en ärlig chans så får vi se om jag kan få fart igen 😉 ?
Dom sista två åren har jag bara ”utnyttjat” bloggen när vi är ute och reser eller det händer något annat som kan vara kul att ha dokumenterat.

Man kan lätt tröttna på uppdateringar om träning på, må så vara, Universums Bästa Gym 😉 Eller Klubben För Inbördes Beundran som man får känslan av att det handlar om… Åtminstone kan jag känna så själv när jag går bakåt och läser igenom. Så det blir inte bara en utmaning, dvs, att blogga igen utan det ska också ”inte kännas som en upprepning om samma sak varje dag” 😉

Jag går ju i väntans tider på en operation och det kanske kan bli spännande att dokumentera om inte annat. Operationen kommer att utföras på Spine Center.
Det är inte så läskigt som det låter när man säger operation – här finns diagnosen bra förklarat och hur det åtgärdas genom operation.

Den första mars 2014 är det tänkt att det ska börja bloggas…så några dagar har jag på mig att fundera ut vad jag ska skriva om 😉
Så får jag inga bättre erbjudanden så hörs vi snart…om jag nu fortfarande har någon som läser 😉

12 kommentarer till#blogg100

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>