Vi går ombord

EFTER TVÅ DAGAR i Fort Lauderdale ”tog vi bussen” till hamnen 😉 Det var en mäktig syn att se alla kryssningsfartyg som låg där. Började inse att detta är en stor grej med att kryssa…för oss är det ju första gången.

När resväskorna var urpackade från bussen satte vi på lappar med hyttnummer och sedan fick vi passera genom säkerhetsspärrarna och kliva på…

Det var ju inte helt lätt att fatta att det är en ”båt” vi är på… Men vi tog oss först upp till nionde däck fick oss lite i magen då den börjat kurra lite 😉 Redan här insåg vi att detta kommer att bli en fantastisk resa även kulinariskt! Jisses vad mycket mat och läckerheter!

Så småningom tog vi oss till vår hytt…

Jo, vi ska nog kunna trivas här några dagar…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>