Det stora avskedet

SISTA DAGEN OMBORD blev faktiskt lite ledsam när man tänker på att det nu är över. Vår första fantastiska kryssning!

Men, det blev som vanligt, kan man nästan säga nu, en helt underbar solig dag på havet fast nu i Medelhavet 😉
Jag tillbringade hela dagen på soldäck med undantag för en kort stund på teatern där vi fick avnjuta en avkedsshow…
Först berättade ”vår” JT om det praktiska detaljerna när vi skulle gå av båten i morgon bitti…

Och sedan brakade det loss på scenen…

Det var inte bara artister utan såväl kökspersonal samt annan personal från alla olika befattningar på båten allt från dem som skrapade rost, lagar mat, serverar och styr… Väldigt maffigt! Och vid just detta tillfället fick man lov att fotografera. Det är annars förbjudet då de ordinarie showerna och uppträdandena är 😉

Ja, när solen gick ner så gjorde jag det också fast till hytten då. Det för att packa…resväskan skulle vara packad och uppmärkt innan 01 då personalen tog dessa omhand för att det säkert skulle klicka med avstgningen i morgon. Den sker nämligen efter ett väl upprättat mönster och i en rigorös ordning. Men kan inte annat är att imponeras av logistiken!

Over and out…

2 kommentarer tillDet stora avskedet

  • Helt fantastiskt! Antar att resan inte direkt var gratis, men jag undrar om det är all inklusive så länge man är på båten, eller måste man betala för de olika evenemangen också?

  • Snurran> Ja, allt var all inklusive förutom öl, vin och sprit om man ville ha det till maten. Andra drycker såsom vatten, juice osv osv ingick. Alla evenemang ingick förutom vinprovning som anordnades vid flera tillfällen. Då fick man betala 20 USD men å andra sidan dricka så mycket du hann under tiden det pågick 😉 Vi testade inte det 😉 Det enda stället som det förekom kontanter var faktiskt på Casionot.
    Ja, det blev en fantastisk resa trots att jag var skeptisk innan. Kan mycket väl tänka mig att kryssa igen!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>