Vågors brus

Khao Lak 20121231, nyårsafton

DET BLEV ETT fridfullt infångande av dagen på stranden till vågornas brus och raklång i en solstol. Det gäller att memorera ljud och intryck nu när det snart är slut. Tiden rusar och för varje dag är det en mindre ;-(

Som vanligt kan jag ju inte bli liggandes för länge så jag tog min sedvanliga strandpromenad. En bit bort från vårt hotell finns en liten minnesplats för några barn som blev Tsunamins offer…

Jag har ingen aning om det finns anhöriga kvar som vårdar platsen men jag har noterat att badande tar med sig en snäcka eller en vit sten och placerar den där då dom passerar…

Det finns färska orchideer där varje dag så någon bryr sig den saken är helt klar. Och man passerar inte oberörd.
I just det sammanhanget är det kanske svårt att njuta av just vågor och dess brus…

Någon annan har använt sin konstnärliga talang och prytt stranden lite…

Jag kom inte så långt i dag – bara bort till ”färjelägret” eftersom det var högvatten kunde jag inte vada över och det kändes lite pinsamt att ta färjan som kostar 10 Bath då jag bara hade hundringar på mig 😉

Men, det blev en go runda i alla fall…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>