Sista dagen ;-(

SÅ HAR HELA veckan redan gått ;-( I dag drar vi till Malmö så de ömma föräldrarna kan få krama om sin lille prins igen.

Förmiddagen gick mest åt till att äta frukost och räkna besticken i mormors låda 😉

Ja, jo vi packade förstås ihop Leons kläder och julklappar också. Sedan tog morfar halva dagen ledigt och det passade jättebra för när han kom för att hämta oss var det dags att sova middag…

Så Leon somnade redan innan vi hann nå Göteborg och sov hela vägen till Malmö 😉

Gissa vilken lycka det var när den ömma modern fick krama om den lille igen!

Det har varit en vecka utan ord…eller nu använder jag verkligen helt fel uttryck 😉 Han pratar hela dagarna i ända, den lille, och kräver dessutom rätt svar och upprepar tills jag förstår helt enkel!
Det här med att vara mormor är utan tvekan livets efterrätt med risk för att vara tjatig – men vi har haft det så mysigt och han har varit på gott humör hela tiden och vill så mycket… Då undrar jag hur man kan motstå.?
Hur man kan motstå att lägga sig klockan 20.00 varje kväll och bara vänta tills den lilla goa, varma handen tar din stora hand och lägger under sin kind?
Hur man kan motstå glädjen i att få läsa godnattsagor igen – det var många år sedan sist?
Hur man kan motstå glädjen som det ger med små fötter springandes genom huset och kravet att man ska springa med – med en liten hand i en stor?
Hur man kan motstå att svara på samma fråga tusen, miljoner gånger?
Hur man kan motstå att bli stolt som en tupp när en helt okänd ”tant” på bussen undrar hur gammal han är med tanke på hans ordförråd och sedan bli mäkta imponerad när man svarar – Snart två och ett halvt?
Hur man kan motstå att älska den lille krabaten när han säger att han inte är hungrig och sedan äter upp h e l a portionen?
Hur man kan motstå att älska när han säger Maj, maj måne jag kan lura dig till Skåne och bubblar av busigt skratt?

Den här veckan kommer jag att leva på länge och längtar redan till nästa tillfälle 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>