Phew…

JAG BÖRJAR KÄNNA mig trött, trodde nog att jag skulle orka mer men förmodligen tar solen och värmen ut sin rätt också.
Dagen började med ett BodyBalance-pass, som faktiskt startade i mörker men avslutades i den fantastiska soluppgången…

Efter frukost drog vi sedan i väg på en vandring och målet var att ta sig upp på berget vi har här alldels intill hotellet…

Det var mycket tuffare än jag kunnat ana…

…Så, jag och några till, bröt och gick ner innan vi nådde toppen medan våra kamrater vågade sig ända upp och sedan ner på andra sidan…

Det var mycket, eller rättare sagt bara, löst grus och stenar som inte vill ligga kvar om man trodde sig kunna fästa foten emot. Så jag vågade helt enkelt inte. Inte ett enda buskage eller gren att ta tag i – helt kalt med endast några kaktusliknande vassa växter i fotknölshöjd 😉 Men, vi som inte fullföljde till toppen, hittade en annan något mindre och gångvänligare topp som inte lutade lika mycket så…

Det blev en härlig vandring ändå och jag kan garantera att det var svettigt 😉

När vi kom hem var det lagom med några minuter att pusta ut innan lunch och efter det så ”dog” jag totalt 😉 Sov flera timmar!
Fattar inte riktigt varför jag är så trött och utmattad och känner mig aningens besviken på mig själv. Men nu har jag resonerat med mig själv och kommit fram till att jag helt enkelt funderar på att ta en ”vilodag” i morgon. Vi får se hur jag känner mig då men kanske tar jag bara en lite strandpw och unnar mig lite bad och sol 😉

4 kommentarer tillPhew…

  • Inte så konstigt att du är trött. Passa på att vila också!

  • Steffanie> Ja, än så länge är jag överens med mig själv. Tänker inte ställa klockan på väckning i morgon men det ryktas regn så vi får väl se vad det blir…

  • Anna

    Hallå där Angela! Du var ju alldeles fantastisk! Det var inga tveksamma kliv uppför det där berget och att du, jag mfl hade förstånd till att byta berg (till ett högre) ser jag enbart son kvinnlig list! Imponerad av dig! Kram!

  • Anna – Du har så rätt! Tur att vi hade några kloka med 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>