Lever igen

ELLER JA DET är ju inte så att jag återuppstått från dom döda som Jesus – nä, det vore förmätet att påstå. Men jag har jobbat häcken av mig sedan tjugonde augusti och har inte haft ett endaste dugg att skriva om förrän i dag då ett gäng på trettio pers från ”mitt gym” drog i väg på träningsresa till Fuerteventura…

Det började inte så bra med över en timmas försening av starten från Landvetter – nästan så man började undra om Västtrafik tagit över där oxå 😉

Men, det är glömt och förlåtet nu!

Transfern från flygplatsen tog lite över en timma så…

Den försenade starten ställde givetvis till det för våra ”medhavda” instruktörer men dom fixade till det med den äran så det blev, som inplanerat fast en aning senare, ett Sh´bam-pass…

Inte nog med att vi hade svårt att hitta ”vår terass” så fanns det ingen el till musikanläggningen…Men, som sagt dom är otroliga och det löste sig 😉

Jag var som alltid när det gäller s’ånt här tjugo steg efter dom andra men kul hade vi…

Sedan snabbdusch och därefter middag! Om vi ska hinna med alla underbara rätter som serveras så får vi nog förlänga med minst en vecka. Jag hann ta några foto innan jag kastade mig över godsakerna och glömde av att fota till förmån av enorm njutning…

Och då blev det ändå ”bara” frukt- och grönsaksbordet…

…därefter kunde jag inte stilla mig längre utan frossade i alla godsaker men lovar att bättra mig för det var fantastiska syner 😉

Nu måste jag komma i säng för i morgon 07.00 kör vi första passet 😉

Måste bara få säga att jag hoppas innerligt att detta blir en tradition på Universums bästa gym

3 kommentarer tillLever igen

  • Lotta

    Oj,vad smaskigt det ser ut. Hoppas du får givande dagar där nere i värmen. Ser fram emot att få höra om dina träningspass o maten vet du den i viktig den 🙂

  • Angela

    Lotta> Ja, jag kommer nog att trötta ut dig med alla positiva berättelser! Vi har det så himla fint här och instruktörer som är helt fantastiska! All inclusive så vi behöver inte tänka på något 😉 Vilken strand sedan – herreminje och en värme som man inte trodde existerade längre!

  • Lotta

    Inte då, jag har längtat efter din kluriga underfundiga betraktelser över livet.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>