Att ha trädgård är toppen…

…DET KÄNNS I hela kroppen. Jodå så är det! Träningsvärk from Hell efter en dags krälande i jakten på ogräs 😉

Nåja, vi får väl skylla oss själva till stor del. Om man inte underhåller eländet så gror det så klart igen! Men det finns en del kvar att njuta av…

Vi samlar som vanligt allt som ska till tippen på infarten…

Och med tanke på den högen så skulle man kunna tro att det inte finns någon växtlighet kvar – men glöm det! Detta är bara början.

Vi har en trestammad Tuija, ca 10 meter hög, som vi vill bli av med men förmodligen inte kommer att klara att ta ner själva. Vi roade oss med att ringa runt och det ser ut som om det kommer att kosta många tusenlappar att anlita någon för det. Uschibabba!
Vi får fundera vidare men det slutar nog ändå med att vi anlitar någon.

Det blev en lång dags slit i trädgården så middagen blev simpel…

…och avnjöts förstås i kuvösen…

Men, mitt i allt elände och slit, så hade vi alla fall tur med vädret denna torsdag tionde augusti 😉

2 kommentarer tillAtt ha trädgård är toppen…

  • Precis så – låtit trädgården förfalla – har vi också gjort. Känns som om växtligheten håller på att ta över! Vi kommer knappt in i garaget och till vår uteplats kommer man bara med risk för att bli riven åt klängrosen som vuxit ostört. Och vi har ingen insyn för häcken både på bak- och framsidan åt huset är otuktad i år. Men i lördags körde vi gärnet. DOCk innebär det ett par timmars slit för att transportera bort allt för vi har varken dragkrok eller släp och måste alltså finfördela allt så det får plats i sopsäckar.

    Men oj så fint det är nu. Prydligt!

  • S@ra> Oj, vilket jobb! Då ska jag inte gnälla mer över våra överfyllda släpkärror 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>