So damn Beautiful

WOFFEGUBBEN ÄR UTE I kväll och ”slarvar” och jag har inte gjort något vettigt…mer än att möjligtvis blogga i kapp några dagar.

Jag tog bussen hem. Och tankarna snurrar om gårdagen – det lär ta tid innan den lägger sig tillrätta.

Semestern närmar sig med stormsteg, en semester som jag inte ens vill ha, men nu är det som det är och kan ju bara bli bättre, eller hur? Nästa år?

Jag har i alla fall luffat runt i trädgården och tagit mig tiden att njuta av det som är här och nu…

Det händer saker på den Svenska Landsbygden…

Sedan har jag faktiskt trampat livet ur minst trettio sniglar med hus som gör vad dom kan för att döda mitt Rosenmandelträd 😉

Och jag har för första gången i mitt långa orchideliv fått, inte mindre, än fyra bebisar 😉

Annars borde jag ha ägnat kvällen åt att packa inför semestern (jag inte vill ha) men tankarna är någon annan stans där inte praktiska saker blir gjorda…

I mitt nästa liv ska det bara hända roliga saker!
Som till exempel så skulle det inte var höst så här i slutet på maj utan jag skulle cyklat varje dag till jobbet 😉 Plus mycket annat – positivt!

3 kommentarer tillSo damn Beautiful

  • Varför har du semester om du inte vill? :-/

  • Snurran> Vi brukar ju normalt ha hela augusti men det funkade inte i år då jag har ett stort projekt som ska rullas ut 20 augusti. Och Woffegubben kunde inte få i juli annars kunde jag tänka mig två veckor i juli och de två första i augusti för att vara tillbaka lagom till den 20/8.
    Så blev det inte då så om vi skulle få gemensam semester så blev två veckor nu och sedan två veckor i augusti… Vi har i och för sig några dagar i juli när Woffes anhöriga kommer men ändå.
    Jag tycker inte att jag ens hinner varva ner på två veckor…
    Som tur är har jag oktober att se fram emot då jag åker till Fueventura på träningsresa och sedan åker vi bägge till Thailand över jul, nyår och trettonde. Så det är bara att se glad ut och njuta av det som går men med det väder som råder så har jag inga stora förhoppningar men vi får väl se!?

  • Ah, det var så det låg till :-/ Nä, två veckor är faktiskt inte särskilt lång tid om man behöver varva ner. Hoppas ni får trevligt ändå! 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>