Herrejisses!

JAG HADE JU som sagt bestämt mig för att cykla t o r till jobbet i dag. Nu får det vara nog med slappedagarna! Har inte tränat en sekund sedan Dalsland X Country och Vättlefjällsvandringen för två veckor sedan!

Jag har skyllt på en djävulusiskt träningsvärk och korta arbetsveckor 😉

Tyvärr hade jag satans otur i morse när jag gav mig av – fick hiskelig huvudvärk redan fem minuter efter start… Som Woffegubben brukar säga – Det är ett medicinskt under hur en protes kan värka… Men det sade han inte i dag när jag berättade 😉

Det blev förstås en jobbig resa! Och jag tänkte mig flera gånger att ge upp men – det är inte riktigt jag om man säger så. Så jag kom fram till slut…

Jag tog som tur var ”korta” vägen till jobbet. Kurerade mig från huvudvärken så fort jag anlände till jobbet så…

Hem hade jag redan planerat ”långa” vägen så det fick bli så. MED en helvetisk motvind! I och för sig bättre än huvudvärk men det tog lite tid 😉
Woffegubben erbjöd att jag kunde åka bil hem för han tog med cykelhållaren – men det är ju inte heller jag – om man säger så 😉

Hade nog tänkt mig cykel i morgon också men börjar tveka 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>