Borde kanske byta strategi?

CYKEL TILL JOBBET i dag…I går blev det vilodag – det var inte ens förhandlingsbart med mina vissa mindre ädlare delar på kroppen samt helt utmattade ben som kändes som betongpelare.

Så det blev en dags paus mellan cykelturerna och nog hade jag hoppats att det skulle stillat sig med vinden – men icke så!

Nåväl, det som vanligt ”korta” vägen till jobbet…

Och den ”långa” hem…

…32 kilometer med lika mycket motvind som i måndags och det med backarna i Jonsered samt en värme värdig Thailand blev bara för mycket av det goda!
Det är nu dagens rubrik kommer in…jag borde kanske byta strategi och ta den ”långa” vägen på morgonen – när jag har lite krafter?
Får fundera på det 😉

När jag kom hem hade jag helst av allt slängt mig i en stol på ”Utanförskapet” och gottat mig i solen. I kuvösen gick inte att vara för där var det 44,4 plusgrader och alla ljuslyktor (med svarta ljus) hade så klart smällt i värmen och satt redigt fast på både golv och bord! Undrar när jag ska komma ihåg att ta in dem under varma dagar?
Nu blir det till att skrapa bort smält stearin – jättekul och lätt!

Någon sittning var det i alla fall inte tal om. Strykrummet svämmande över igen av stryktvätt.
Nu vill jag inte påstå att jag kom igenom i kväll så det blev över att roa sig med i morgon också ;-(
En maskin tvätt drog jag av också – det är tur att man är ett ”rejält fruntimmer” 😉

Det blir ingen cykel i morgon, precis som i tisdags, är det inte ens förhandlingsbart! Kanske på fredag, det får bli nya förhandlingar i morgon kväll.
Men…jag vet åtminstone minst en kärring som kommer att somna ovaggad…

Woffegubben sliter med golvet på ”Utanförskapet”, rengöring, slip och så småningom olja på hela härligheten.

Det lutar åt en helg med mycket arbete och dåligt betalt. Vi måste köra en sväng till tippen också med diverse ihopsamlat skräp och bråte samt trädgårdsavfall.
Jag har längtat efter en helg här hemma eftersom allt blir eftersatt när vi är ute och ”ränner”. Minns faktiskt inte när vi var hemma en helg senast. Men nu börjar jag ångra mig – det är ju för tusan bara arbete och åter arbete 😉

Nåja…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>