Jag försöker att inte…

ENS TÄNKA TANKEN att vi faktiskt ska åka hem i morgon. Efter några ljuvliga dagar i mitt alldeles egna paradis vill jag inte tänka på avslutet.

I går var det mestadels dåligt väder så vi drog över till Ullared. Så lyxigt att ha det runt knuten 😉

I dag var det mycket bättre väder och tyvärr var Woffegubben tvungen att jobba men pendlar då hit igen efter avslutad arbetsdag. Jag hade planerat in lite träning i form av cykling och en eller annan härlig promenad…Så blev det inte då storebror skulle åka till Ullared och jag hängde på att för att köpa det jag glömde i går 😉

När Woffegubben kom från jobbet åt vi middag och gav oss sedan ut på en kvällspromenad…

En underbar promenad…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>