På hälsofronten

INTET NYTT, ELLER det är ju inte riktigt sant förstås. Jag kan andas igenom näsan, behöver inte snyta mig var femte minut och hostan är mycket bättre. Det är egentligen bara den där förb…ade huvudvärken och onormal trötthet som inte vill ge sig.

Jag har inte tränat alls under veckorna som passerat, nu tre till antalet (minst), bara kört Spinning Distans på söndagarna.

Tradigt är det! Hostan kommer som ett brev på posten så fort jag anstränger mig.

På söndag är det Vasaloppsspinning – målet med alla söndagars slit 😉
Jag ska ta det lugnt…men missa det inte vill jag inte för allt i världen! Vi har så kul och det är ett himla gött gäng – så är det bara.
Däremot funderar jag att efter det, alltså efter söndag, om jag ska ta en längre tids paus från all träning.
Det är inget jag vill, eller ser fram emot, men är det nödvändigt för att komma i ”normalläge” igen så får det bli så.

Men först försöker jag ta mig igenom söndag och sedan tar jag beslut efter det…

Det har varit ganska intensivt på jobbet, vilket ju inte är något problem, jag gillar ju när det ”rör” på sig 😉 Men jag tyckte inte att jag var så pass att jag skulle stannat hemma från jobbet när detta bröt ut. Så det kan ju hända att det påverkat att det tar så himla lång tid. Jag menar en förkylning brukar väl normalt inte behöva en evig tid innan man är ”på banan” igen.

Men, nu är det som det är när det inte blev som det skulle 😉 Jag är i alla fall bättre, därom råder ingen tvekan. Det är bara så tröttsamt att ha huvudvärk och vara trött utan att man vet varför.

Slutgnällt!

8 kommentarer tillPå hälsofronten

 • Marie

  Jobbigt med huvudvärk 🙁 men härligt att det går åt rätt håll. Försöker mota något som är på väg och hoppas att jag ska klara mig till efter söndag.

 • Inte kul med huvudvärk, jag vet. Hoppas du snart känner dig bättre.
  Kram

 • Marie> Hujedamejjen, du får ju inte bli sjuk nu! Bara tre dagar kvar ju! Håller alla mina tummar…

 • Eva-Lena> Ja, fy attan. Hela kroppen blir lidande när knoppen längst upp gör ont…

 • Marie

  Vad har hänt med FB? Har du lagt ner?

 • Marie> Nä, det har jag väl inte men jag har haft det lite stressigt på jobbet en tid nu och när jag kommer hem på kvällen så är jag helt utpumpad. För all del ingen negativ stress för det är kul när det ”rör” på sig. Men att kroppen sedan inte är riktigt fit for fight tar väl ut sin rätt. Är mer trött nu är när jag tränar för fullt – fattar ingenting.
  I dag åt jag lunch på Hotell Odin och det ligger två trappor upp…var tvungen att stanna och vila på vägen??
  Hur är det med dig? Hoppas verkligen vi ses på söndag!

 • Marie

  Jo det tror jag – har ännu så länge klarat att mota olle i grind – Enchenea (eller hur det nu stavas) är inte så dumt.
  Har bara en go huvudvärk men det beror mest på min nacke.

 • Marie> Gött att höra! Fast ”bara” huvudvärk är faktiskt inte så bara… Har dragits med det nu en längre tid och jag tror jag blir galen!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>