Hoppsan – så det kan gå!

JAG SKA INTE plåga någon med tråkiga detaljer men det blev en spännande dag!

Och då menar jag inte besöket i byns ICA-handel på väg hem från jobbet utan det som tog vid därefter…

Det blev en lång arbetsdag mellan 06.30 och 23.00 men tack vare helvetes goa drift – och systemleverantörer och alla stackars kolleger jag ”plågade” via telefon – så slutade allt lyckligt och alla kan se fram emot en rykande färsk tidning även i morgon 😉

Nu är det redan en ny dag, dvs lördag, och jag hade nog planera på att kasta mig i säng redan 23.00 men det blir ju sällan som man tänkt sig så… Men nu ska jag snart äntra sovrummet och hoppas sova utan drömmar om dubbletter av ett-åringar som har diarré!
Ja, fråga mig inte om varför jag i morse vaknade 3 minuter i fem av att jag hade två, ja just det två, ettåringar som hade diarré och dom var inte tvillingar… När den ene var ombytt var den andra fullbajsad igen! Jag hade dessutom inte möjlighet att vara i ett bebott hus utan fick nöja mig med ett utrymme i en gammal lada som varken hade rinnande vatten eller annan komfort. Nä, jag ska inte berätta flera detaljer… t ex att det plötsligt stormade in en massa kostymklädda Nissar som skulle ha konferens i ladan och därmed släppte ut den ett-åring som redan var ombytt. Som då tog chansen att kasta sig ut i första bästa lerpöl…
Det säger sig självt att det var lika bra att vakna tre minuter innan klockan skulle ringa för väckning!

Men herregud vad i hela friden fick jag detta ifrån? Kan det berott på att jag på kvällen pratade med den ömma modern till mitt käraste barnbarn som berättade ett den stackars lille knodden återigen fått kräksjukan??

Kanske bäst att inte fundera mer över det! Eller ens komma på tanken om drömtydning!

Nä, nu går jag och lägger mig och hoppas på en drömfri natt – någon gång måste väl även en ett-årsomsorgare få ledigt?!

Jag vet däremot att jag snart, närmare bestämt den sjätte mars klockan 13.15, kommer att bli helt rynkfri i fejset! Då ska jag nämligen gå på Mammografi 😉

Och ja, jag har vänt på Fransyskan en gång i kväll också 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>