Åt rätt håll…

DET KÄNDES BÅDE skönt, befriande och ovanligt att kunna andas genom näsan i morse 😉

Det är alltså på väg åt rätt håll med dunderförkylningen! Jag är långt i från ”bra” och nacken/axlarna är fortfarande intensivt onda mot mig men nu har det definitivt vänt i rätt riktning, dvs bort från mig. Huvudvärken har även i dag varit mindre. Inte mindre än i går men ändå bra mycket bättre än tidigare dagar då jag bara väntat på att huvudet skulle gå i bitar! Och som sagt, intaget av huvudvärkstabletter har halverats de sista två dagarna.

Förnuftet (hur bra lät inte det det då?) tvingade mig att avboka gymmet även i dag. Riktigt så bra är jag nog inte så att jag hade kunnat – i alla fall inte för något mer ansträngande än att sitta still 😉

I går kväll kände jag mig modig och var uppe lite längre än jag varit de sista dagarna. Så vid midnatt först kom jag i säng men det har jag ångrat i dag kan jag säga. Har varit väldigt trött hela dagen. I kväll blir det tidigt sänggång igen, i alla fall inte senare än 20.00 och det är ju vad jag gjort ett tag nu.
Antingen har kroppen vant sig vid fler sovtimmar per dygn eller så är det vad den kräver just nu? Vi får hoppas på det senare för hur i hela friden skulle man hinna något överhuvudtaget annars?

På jobbet var det en lugn dag, passande nog. Och det gör nog sitt till att det förhoppningsvis snart är över med detta så kallade tillstånd.

I kväll har jag bara lagt Fransyskan i sin marinad av rödvin, vitlök, färsk rosmarin och salt och peppar…

Nu får den ligga där, ska bara vända den om då och då, till helgen då jag ska tillaga den 😉

Sängen var det ja! Bäst att natta sig nu och påskynda tillfriskningsprocessen 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>