Undrar just?

OM DET är någon som läser den rappakaljan som jag producerar helt på egen hand?

Jag vet i och för sig en som läser, en före detta arbetskamrat och tillika chef… Det vet jag för att vi träffades på Lucia och då fick jag lite kritik för minst sagt dålig uppdateringsfrekvens 😉

Sedan dess har jag skärpt till mig – det vet jag. Samt att jag sprang på, ja inte bokstavligt då, ovan nämda person härom dagen som sade… Nu har du minsann skärpt till dig…

Det skulle dock vara himla kul att veta om det är några fler som läser mitt ordbajseri 😉
Jag har ingen statistikavläsare så jag är lite nyfiken kan man gott säga…

Om du läser mig regelbundet eller då och då och dessutom kan glädja mig med en kommentar om att så är fallet – ja, då skulle jag bli hiskeligt glad!

Nu lovar jag att lägga mig så jag orkar med den dag som faktiskt redan påbörjats men väntar med spänning på resultatet av denna helt ovetenskapliga undersökning 😉
Godnatt från Gråbo!

16 kommentarer tillUndrar just?

 • Marianne Palmunger

  Hej Angela!
  Jag läser ofta din blogg. Inte e det nån rappakalja!
  Nä tvärtom. Fina bilder bjuder du på också.
  Så snälla Du: Fortsätt! TACK!

 • bigg

  Hej, hej! Jag har lagt din blogg på mitt Bloglovin och ser där när du uppdaterat, så då brukar jag kika in. Har följt den i flera år (sen ni var i Brasilien, tror jag) och tycker det är så trevligt att läsa. Din matlagning med foton är väldigt inspirerande! Fast det är lite åt LCHF-hållet med mycket grädde, misstänker jag. Själv har jag gått ner i vikt fast med ”tallriksmetoden”, så just gräddrecepten kan jag inte ta efter. Tack för mysig läsning och fina bilder!

 • Heléne

  Jag ääälskar att läsa din rappakalja! 🙂

  Följetången började för ett par år sedan…minns inte riktigt, tror det var 2008 då jag var gravid med första barnet. Då var det din trädgård/blommorna som gjorde att jag fastnade för din blogg. Sedan har även husvagn, matlagning, barn och fotograferingen gjort att jag fortsatt följa din blogg. Gillar att du visar många foton.

  Du har inspirerat mig att börja träna och röra på mig. Inte illa pinkat!!! 😉 Kan behövas nu efter andra barnet. Lilltjejen fyller föresten 2 månader idag 🙂

  Du är jordnära och sympatisk. Tack för att du delar med dig av ditt liv och din vardag.
  Kram/Heléne i Halmstad (42 år)

 • Du skriver, alltså existerar jag.

 • Jag läser precis varje inlägg som du producerar. Men jag är värdelös på att kommentera… Någon gång så kommenterar jag något, som ditt artros-inlägg, men då gör jag det via Facebook. Jag har ju läst dig så länge så jag fanns ju med när du skrev dagbok på Lunarstorm. Och jag fortsätter gärna! 🙂 Kram!

 • Sanna

  Jag läser med nöje, och jag har hängt med i många år, men är värdelös på att kommentera. ”Vem är jag att kommentera ditt liv liksom…” Speciellt då jag själv inte har någon blogg. Men direkta frågor/uppmaningar kan jag kommentera. Det här att läsa bloggar på nätet är lite som att följa en hemtrevlig serie på tv för mig.

 • Dessa in lägg vill jag inte missa 🙂
  Kram

 • Jaadå, jag läser! Gillar dina bilder och underfundigheter, våga inte sluta skriva! 🙂

 • Jag läser men kommenterar inte alltid. Fortsätt skriva!!!

 • Lotta

  Jag håller med föregående talare, känns som en hemtrevlig tv-serie att följa intressanta bloggar.
  Särskilt din Gela du ger mig mycket inspiration både till träning, trädgård och inte minst mat. Måste säga att det var med sorg jag upptäckte att du inte hade möjlighet att uppdatera så ofta som förr under en period, men så är livet. Jag är innerligt tacksam att du är tillbaka och jag kan garantera att jag kommer att hänga här, varje dag. Får jag inte leende i mungipan av dina underfundiga formuleringar så är det en vacker bild att begrunda eller intressant maträtt. Häng i, jag vill ha dig här.

 • carina

  Läser, men lämnar dåligt med spår, ska bättra mig 🙂

 • Sara

  Jag läser! Och är ett stort fan av dina goda recept!

 • H Thunberg

  Jag läser din blogg flera gånger i veckan och gillar den jättemycket.
  Mest gillar jag att läsa om när du lagar dina ”storkok” och de fina bilderna till det. Roligt att läsa om din träning också.
  Gillar själv att laga storkok och att träna.
  Du verkar så grymt duktig utan att framhäva dig det minsta och det är väldigt inspirerande.

 • Leo

  Jag läste nu, tack vare din länk på Facebook.

  Jag har inte kännt till din blogg så länge, men är överlag dålig på att både läsa och kommentera andras bloggar.

 • Alexandra

  Jag har följt din blogg i många år, säkert sen starten. Jag hittade hit via Steffanie. Jag tycker om att läsa dig och se dina bilder. Du inpirerar med din träning. Men jag förstår din tvekan till att fortsätta blogga, själv är jag en sån som ständigt velar mellan att blogga eller inte.

 • Alexandra> Vad roligt att höra! Nu måste du skicka din bloggadress för nu blir jag så nyfiken 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>