Fy bubblan

VILKET VÄDER vi vaknade till i dag…

Satan i gatan vad det regnade! Det var skönt att komma in i värmen på jobbet…

Det blev en lång dag utan avbrott och lunchrasten gick till läsning av dagens tidning…

För någon lunchpowerwalk blev liksom inte aktuellt…

Inte förrän dagen var näst intill slut behagade vädret bättra sig.
Nåja, jag slapp i alla fall bli dyngsur när jag gick till pendeln…

Så man får väl inte vara otacksam 😉

På gymmet blev det uppvärmning via crosstrainer och sedan följt av styrketräning på Milon, två varv. Det kunde blivit tre varv eftersom tiden fanns – egentligen…Men när jag checkade in visade det sig att mitt kort fått hjärnblödning och Milon ville inte erkänna att jag var ”känd” 😉
Så experthjälp fick tillkallas och ett nytt kort fick reggas – så där gick lite tid.
Men, jag tror och känner att två varv kanske är väl tillräckligt. Åtminstone när jag har annan träning efter. Det är mest av gammal vana som jag tror att tre varv är bra – tidsmässigt stämmer det bättre med tiden jag lade innan jag började med Milon på just styrketräningen.

Jag hann en kilometer på löpbandet också innan det var dags att ta plats i salen för Indoorwalking där jag slog ihjäl sista timman av kvällens träning 😉

I morgon är det vilodag så jag behöver inte ens packa gymtrunken i kväll 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>