Det blev en…

HELT FANTASTISK DAG från tidig morgon och framåt 😉

Jag hade vissa planer på att pw:a till gymmet i dag men när jag steg upp i ottan var det ruskigt kallt med minusgrader så… Jag gick och lade mig igen 😉

Så, det blev bil istället!
Till min stora glädje annonserade Jonna i går att LSC satt in ett extrapass Indoorwalking med Karin till i dag. Jag kastade mig på bokningen 😉
Som om det inte var nog fick jag meddelande sent i går kväll om att det skulle bli en träningsomgång på Spinning Distans, som ju egentligen går av stapeln först på söndag. Klart man gillar sådana initiativ 😉

Så, jag begav mig hemifrån strax före nio, i bil dårå, och körde en timmas Indoorwalking med Karin som hade satt ihop ett helt nytt pass men underbar musik och lagom tempo så där en tidig fredagsmorgon 😉

Därefter skyndade jag mig att byta träningskläder och gav mig an på årets första, men dock inte officiella, delsträckan av Tour de France! Det blev Alpe D Huez i dag och jag njöt i princip hela tiden – han är helt otrolig våran Stefan! Klart att jag var lite trött i benen efter IDW:n men man får förnyad kraft med goa gänget och en klass med lagom tjöt, skratt och gliringar fram och åter – små millimetrar blandat med centimetrar och en stämning som är obeskrivbar…

Och den obligatoriska fikan, numera kallad Indoortalking efter Per, är guld värd! Det är så mysigt att pallra sig ner för trappan vilket är en bedrift för sig, och sitta ner en stund med goa spinningkamrater. Prata, skratta och lösa världsproblemen under en timma eller så – ja, det är lite av livet faktiskt!

Jag var väldigt glad att jag inte pw:at till gymmet i dag. För det var med stor ansträngning som jag tog mig ut till bilen efter fikan 😉

Hemma blev jag så trött så jag var tvungen att vila lite samtidigt som jag tvättade. Men efter en kortis i fåtöljen så jag blev människa igen 😉
Man kan säga att det är ett visst overflow i tvättstugan av träningskläder då jag först i dag tvättade hela veckans skörd…
Jag brukar annars försöka tvätta lite under veckan men jag har bara inte orkat!

Efter välbehövlig vila, vilket bestod av att jag slumrade till en film några minuter så var jag redo för att gripa mig an dagens middag…

…som bestod av Gorgonzlagratinerad kycklingfilé.
Jag knaperstekte bacon och brynde kycklingfiléerna som jag skurit i mindre bitar. Fyllde en ungnsäker form med kycklingen och strödde över baconet. Blandade ihop en såsröra av gädde, creme fraiche, vitlök, kycklingfond, sweet chilisås samt lite vitlök och förstås mosad gorgonzola som jag hällde över kyckling och bacon. Därefter in i ugnen för gratinering. Serverades med blomkålsris och smakade på inget vis illa 😉

Det har varit en fantastisk dag inte minst ur vädersynpunkt. När jag åkte hem från gymmet strålade solen för full fralla och det hade varit läge att kasta kameran på axel och ge sig ut. Men jag orkade inte – helt enkelt!

Blir det så fint även i morgon kanske det kan bli av då jag har en välbehövlig vilodag 😉

Resten av kvällen blir det på sin höjd lite fåtöljhäng vid dumburken – det återstår att se. Jag skulle mycket väl kunna sova på stört – om jag bara gav kroppen en chans 😉

I dag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>