Alldeles för fort

HAR DAGARNA MED Leon passerat! Men det är dagar som gått rakt in i mitt hjärta och det blir med lätta steg jag kommer att längta till nästa tillfälle.

Vi lade oss ganska tidigt för att hämta nya krafter inför den sista dagen. Jag förstår ju varför man inte får barn när man är 58 😉 Man är helt slut efter en dag men lycklig. Jag inser nu också att man kan njuta mer av sina barnbarn än sina barn. Missförstå mig nu inte för allt i världen! Men man har ansvaret, den tunga biten, några dagar och jag hade ju förberett det mesta i matväg och vi var ju två hela tiden som kunde roa och trösta. Riktigt så ser ju inte vardagen ut med arbete på heltid, barn som ska hämtas och lämnas, handla och hinna med. Det slapp ju vi 😉
Så dessa dagar har varit som en enda lång och smaskig efterrätt!

Natten var lugn och fin ända fram till 03.30 ungefär, då gnydde han till och jag gick in och klappade om lite, ordnade med täcket och letade upp hans tre nappar. En ska vara i munnen och de andra två i vardera hand 😉
Men, han kände så fort jag lämnade rummet och jag satt ändå kvar till jag tyckte mig ana på andetagen att han sov. Icke han märkte så fort jag gick i väg så då beslutade jag mig för att hämta täcke och kudde så flyttade vi helt sonika över till Leons stora lekmadrass. Vi somnade bägge två och inte ett ljud hördes förrän det var dags att vakna 07.54 😉
Jag låg vaken länge och lyssnade på hans rossliga andetag, han är lite hostig, och kände mig varm i hela kroppen. Måtte natten aldrig ta slut tänkte jag flera gånger 😉

Jag tycker vi hann få till rutinerna ganska väl på morgonen.
Först konstatera att Barbamamma och pappa sitter bekvämt medan jag gör vällingen.
Sedan dricka den i soffan när mormor sitter med och klappar om…

Vi hade inte för avsikt att gå ut i dag i det kalla vädret så vi slappade runt ganska länge i pyjamaserna 😉
Lyssnade och tittade lite på Hestekorna, som Leon gillar väldigt mycke, och Paddade lite…

Det blev lite risgrynsgröt och leverpastejmacka till ”riktig” frukost och som sagt vi tog det ganska lugnt. Klädde oss först strax innan de ömma föräldrarna kom tillbaka från Köpenhamn.
Och jisses så glad han blev knodden. Vi såg dem genom köksfönstret när dom anlände så han blev alldeles vild 😉

Egentligen var det ju middagssömn precis då men det blev så spännande så det blev inget med det 😉

Vi lekte lite och lyssnade på musik och sjöng o dansade och busade lite förstås…

Sedan drog vi oss hemöver och jag somnade som en klubbad säl i bilen innan vi var ute från Malmö 😉

På Hallandsåsen stannade vi till och åt lite…

Väl hemma blev som sig bör, uppackning, tvätt och ja, ni vet ju hur det är!

När jag tagit hand om tvätten och packat gymväskan blir det sänggång. Jag kommer att sova gott i natt med fyra dagar av knubbiga-armar-kramar och så mycket kravlös kärlek som en mänsklig varelse kan ta emot 😉

4 kommentarer tillAlldeles för fort

  • Heléne

    ♥♥♥

  • Heléne> Ja, det har faktiskt varit en enda hjärtefylld tid med den lille. Han har inte varit ledsen en endaste gång och blev inte ledsen när dom ömma föräldrarna inte fanns till hands. Helt otroligt vad trygg han är i sig själv! Det glädjer ju oss än mer eftersom vi inte kan ses varje vecka precis.Just nu hör jag hans röst inom mig när han sjunger om den lilla snigeln som ska akta sig 😉

  • Tack för att du och pappa är så underbara!!!

  • Steffanie> Och tack till er för att vi förtroendet om den lille klimpen! Jag kommer att leva på detta nu när allt är grått, trist och kallt och med lättare steg se fram emot när vi ses igen.
    Bygeln passade perfekt på Leons stol – hälsa Linda och tacka så mycket!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>