Statistik, statistik…

JAG FÅR INTE riktigt till det här med träningen. Tidigt i höstas hade jag så goda ambitioner men det har jag ju inte levt upp till precis 😉 Det finns i och för sig förklaringar eller ursäkter men det hjälper ju föga när sanningen visas. Dels så har mina favoriter i gruppträning flyttat tid eller förändrats. Det gör att det blir svårt att få till den mängd träning jag vill ha. Så man kan ju klart se att det blir ett sämre år än tidigare. Det ryktas om att det ska bli fler spinningpass och även indoorwalkingpass och det skulle glädja mig oerhört faktiskt. Idealet är att träna varannan dag (för mig) på gymmet med styrka före ett avslutande motionspass – antingen med spinning eller indoorwalking. Värken i höften och ryggen gör ju att jag inte kan löpträna, vilket hade varit praktiskt annars att fylla ut med. Jag får väl ge upp ”självläkningstanken” så småningom och gå till min läkare men jag har inte nått den gränsen ännu. Sedan ser jag förstås fram emot alpspinningen som drar igång efter nyåret. Inte bara för spinningen i sig utan även fikan efter avslutat pass 😉 Att vårt gym har fik numera är en lycka då rutiner av detta slag blivit möjligt. Men om det blir som ryktena säger så kanske det kan bli varannandagsträning som jag strävar efter. Det är klart att jag skulle kunna genomföra det utan roliga pass och köra styrka och kondition på egen hand. Jo jo, allt går om bara viljan och glöden finns men det är just den som har svårt att infinna sig i samma skepnad som tidigare. Idealet för mig hade varit att få träna måndag, onsdag och fredag.
Skulle jag ha energi kvar efter det är ju söndag en bra dag att köra lite på egen hand.

Men, den som lever får se! Jag ska försöka få till en nystart om inte annat för att mota bort höst-vinter-depressionen som landar lika säkert som en brev på posten varje år!
Just i dag är det verkligen grått och trist – det har inte ens ljusnat ännu fast det närmar sig lunchtid. Det är högst tveksamt om jag ens tar mig ut på någon lunchpromenad i dag fast jag vet att jag borde då eftermiddagen blir lättare att ta tag i med lite frisk luft i lungorna. Så frisk den nu kan vara mitt i stan 😉

I dag blir det i alla fall ett maratonpass på gymmet med hela kitet av styrka och avslutande motion…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>