Sanslöst…

MEN HUR KAN MAN sova till 12.30? Det gjorde vi idag! Det underlättar ju inte stressen precis men jag får väl anta att kroppen behövde för annars hade den väl för tusan vaknat tidigare 😉 Även om det nu råkar vara Första Advent…

Å andra sidan kan man undra hur vi kunnat sova med allt liv från storm och oväder som ju måste ha hörts under natten. Det har blåst och blåser fortfarande något hiskeligt. Och med det kommer förstås regn i obeskrivliga mängder. Så mycket regn så att vi numera har sjötomt…

Vi får verkligen hoppas att ine Skattemyndigheterna är ute och spanar för då får vi nog tusan taxera för sjötomt också 😉

Nåväl, hur som helt är det nog dags att ta in trädgårdsmöblerna som pryder utanförskapet…

Fast man undra ju vilken årstid det är egentligen…

Palmen fick flytta in från pensionärskuvösen och nu blir lilla granen ensam där ute om man inte räknar hortensiorna som ju gått i vintervila…

Jag börjar planera dagens kökstjänst…

Så jag steker upp resten av kalvfärsen som jag inte orkade i går kväll. Blandad med bladpersilja och parmesanost…

Gräddstuvar ett huvud savoykål som ska serveras till löfbiff…

Fast inte i dag, det får bli lunchlådor precis som kalvfärsbiffarna.

Nä, i dag ska det bli en annan variant av rostade grönsaker så jag fyller första lagret i långpannan…

Sedan det andra lagret…

Och tredje innan det åker in i ugnen…

Sedan steker jag lövbiffen i grillpannan…

Som sedan åker in i ugnen med grönmögelost på…

Därefter åker grönsakerna ut en sekund från ugnen för de två sista lagren med paprika och körsbärstomater…

Som snart blir klar och så även lövbiffen…

Serveras med en mumsigt god sherrysås 😉

Och den lilla granen är så ensam där ute i den kolsvarta pensionärskuvösen…

…medan palmen tar upp halva allrummet 😉

Japp, det var denna helgen det – försvann snabbare än en månadslön…

Nu ska jag i alla fall packa gymtrucken för i morgon har jag tänkt mig träning…

Det blir en trevlig vecka om det går som jag planerat. Träning måndag, tisdag och onsdag. Årsmöte och julbord med Ledarna på torsdag och pilsner med gymgänget på fredag. Och att inte förglömma tandläkaren för oss bägge på onsag ;-( Kan man ha en bättre vecka att se fram emot?!
Jag bara undrar?

5 kommentarer tillSanslöst…

 • Det ser sjukt gott ut i alla fall! Får hoppas att du är utvilad efter all sömn, och orkar med allt i veckan.

 • Klara> Middagen var helt OK och det blev över till lite lunchlådor vilket betyder att man kan vara lat en annan dag 😉 Jo, förhoppningsvis ska jag väl vara lite piggare om jag nu inte suddar till det med allt för sena kvällar igen 😉

 • Lotta

  Hmmm ser mycket mumsigt ut, älskar ost i mat. Du har inte funderat på att sammanställa alla dina goda recept eller du kanske har taggat dem så att jag hittar dem här *hoppas*?

 • Lotta

  oups, nu var jag för snabb :”>
  skulle ju sagt…. din sida ger inspiration.
  kramar

 • Lotta> Tack, som alltid! Nä, det är ju inga egna recept utan jag hittar lite här och lite där 😉 Taggar gör jag ju inte heller… Slarvid typ den där Gela!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>