Nåja

VECKAN SOM GÅTT blev en besvikelse så till vida att jag känt mig som en påse nötter i uppförsbacke och inte tränat på hela veckan! Trots att det känns helt galet (för att vara mig) så tror jag kanske att det var ett nödvändigt beslut. Och som grädde på moset har det, av samma skäl, inte blivit något gjort här hemma heller.

Vi ska ju fira jul i Gråbo i år och det har vi inte gjort på många år så jag har känt mig väldig stressad och knappt vetat vad det innebär 😉

Men i fredags fick jag i alla fall upp julgardiner och bara det gjorde att det kändes lite bättre. När Woffe kom hem kom även stakarna på plats och hokus pokus helt plötsligt såg huset riktigt ”juligt” ut 😉

Lördagen gick åt till att sanera huset vilket tog sådan tid så det blev frukost först fram på eftermiddagen…

När vi var klara med städningen – som tog långt längre tid än det borde började jag med dagens middag…

…som blev rostade grönsaker och lammfärsbiffar med dijoncréme…

På kvällen försökte vi fånga lite advensstämning med stiltongratinerade päron…

Och lite glögg…

4 kommentarer tillNåja

  • Vad mysigt det ser ut!!!

  • Angela

    Anna – Ja, det blev lite juligt trots min oro 😉 Woffegubben har ”fixat” på vinden så jag hittar inte julpyntet men det får gå ändå 😉

  • Stressa nu inte ihjäl dig mamma! Vi är bara glada att ses och kommer inte med några höga krav. Leon kommer dessutom smasha allt julpynt som placeras lägre än 90 cm över marken för det är så långt han når med sina små korvfingrar!

  • Steffanie> Ja, det är därför jag ställt den lilla granen på altanen så han kan se den från altandörren. Något annat har jag inte ställt fram i den höjden 😉 Nä, jag ska inte stressa ihjäl mig 😉 Lovar…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>