För att uttrycka sig på ren svenska

SÅ ÄR DET här en riktig s k i t v e c k a som började redan i måndags med att jag kände mig så kass så att jag gav upp vid lunch och åkte hem. Jag somnade som en död sten och sov resten av dagen.

När jag vaknade tyckte jag nog att jag kände mig bättre och hade mest oro över hur jag skulle kunna sova på natten eftersom jag sovit minst 5 timmar samma eftermiddag…
Men svett/frysningarna var borta och likaså det envisa illamåendet som följt mig från tidigt morgon. Huvudvärken hängde sig dock kvar men…

Oron över att inte sova på natten var högst överdriven – jag somnade åter som en död sten, hudvärken till trots, och morgonen kändes OK. Så jag beslutade att jag var frisk och åkte till jobbet som sig bör.

Faktum är att det gick riktigt bra ända fram till eftermiddagen då jag fick sprängande huvudvärk! Knaprade huvudvärkstabletter som visserligen hjälpte en kvart eller så men beslutade att, precis som på måndagen avboka mitt gympass. Jag hade säkert kunnat genomföra Cykel Race-passet men någon gång måste man ju vara förnuftig 😉

Onsdagen blev likadan med undantaget att jag hade huvudvärk redan på morgonen som jag kurerade efter bästa förmåga. Naturligtvis kom den tillbaka lagom fram till eftermiddagen… Så avbokning igen på kvällens pass vilka var Spinning Puls och Indoorwalking. Nu känns det faktiskt som om jag inte bara avbokar gymmet utan hela livet ;-(

Vad tusan är detta för något? För frisk för att vara hemma men för sjuk för att kunna leva en normalt liv! Jag får faktiskt lite ångest över sådant här! Antingen har jag något i kroppen som inte bryter ut och som ska sega i tid och evighet! I så fall skulle jag föredra att skiten brakar loss så att jag kan bli frisk igen…Det här är terror! Att känna sig halvkass och detta eviga skallebank känns som pest.

I går kväll hade jag en huvudvärk (som började på eftermiddagen) som nästan fick mig att må illa. Men det hjälper ju inte med huvudvärkstabletter så jag försökte somna inför natten utan och det gick faktiskt!? Naturligtvis med förhoppningen att vakna utan skallebank – vilket det givetvis inte blev. Men herregud, hur länge ska detta pågå?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>