Borde sova sött…

DET BLEV EN minst sagt spännande dag på jobbet i dag! Eller det började förresten redan i går men då kunde vi backa tillbaka med lite hårt arbete bara…

I dag trodde vi att vi hade koll på det mesta. Nåja, jag ska inte plåga de få läsare jag eventuellt har med detaljer som skulle innebära ofantligt många tecken men det kommer en tidning i morgon oxå 😉 Med handpåläggning, mycket jävlar anamma samt en vilja av stål att inget skulle gå åt hel..te så.
Det kommer ju en dag i morgon också så vi har lite tid på oss med felsökning och rättning.

Jag insåg redan tidig eftermiddag att jag inte skulle hinna slänga mig på pendeln 15.47 så det blev att avboka mitt efterlängtade indoorwalkingpass!
Tidigare på dagen var jag mest funderadsam över om huvudvärken skulle hålla sig på avstånd så att jag inte skulle behöva avboka för den saken skull? Så typiskt va -jag har inte haft huvudvärk på hela dagen…?
Om det beror på att jag inte hade tid, inte hade vett på att känna efter pga spänningen om hur produktionen skulle ros i hamn eller ej, eller utmaningen i sig ”att ta mig fan” lösa detta… Ja, det ska jag låta vara osagt 😉

I morgon har jag ett spinningpass inbokat och min ambition är förstås att det ska bli genomförbart. Inte nog med det – jag hoppas kunna köra ett styrkepass innan som jag brukar. Men det återstår att se?

I alla fall så är tillfredsställelsen enorm över att vi klarat dagen och kvällen, må så vara under svett och tårar, med att det blev så bra trots att det inte blev som det skulle 😉

Det är en ny dag snart och jag borde legat i sängen men det är svårt att varva ned bara så där men nu ska jag nog ändå göra ett tappert försök 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>