Nåja…

INGEN ROLIG HELG om man nu ska summera för det enda jag gjort förutom en träningspass i går är att laga mat – hela förbaskade helgen har gått åt.

Å andra sidan har vädret varit sisådär så även om jag inte tillbringat helgen i köket… Så hade det förmodligen inte blivit något annat vettigt heller.

Har inte ens fått gräset klippt för det har varit för blött för att kunna klippas.

Och nästa helg är det fest på G så då blir det ingen kökshelg och mat måste vi ju ha varje dag. Så alternativen har inte funnits om man säger så.

Men jag hade ambitioner att byta ut sommargardinerna mot höst/vinter-dito men så långt hann jag inte förstås 😉

Däremot har det varit så varmt och skönt, oväder till trots, så den lediga tid jag haft har jag tillbringat i kuvösen. Härligt!

Vi har ätit alla måltider här ute och jag har även suttit kvar kvällstid. Det är då man känner att det här bygget har lönat sig 😉
Än så länge räcker det med att tända lite levande ljus för att värmen ska hålla i sig. Att sedan allt glas är nyputsat, sedan förra helgen, gör ju inte saken sämre…

Men hösten är på väg, utan tvekan, och den skulle jag förstås gärna fånga på bild. Men det kommer fler helger så loppet är väl inte kört ännu.

Veckan som kommer blir en vecka i gymmets tecken. Jag håller ju på att känna mig för hur höstens träningsschema ska se ut och nu har det mesta kommit i gång så jag ska köra en testvecka. För att sedan besluta hur schemat ska se ut…

Väskan till gymmet för i morgonkväll, som blir en maratonkväll, är packad och jag är egentligen klar för i dag. Det blir utan tvekan tidig sänggång även i dag!

Woffgubben fick äntligen ändan ur vagnen och fixat min komposthörna i trädgården så nu kan jag kompostera igen 😉

Vi hade planer på att hinna städa, läs underhålla den sanering vi gjorde förra helgen, huset men det hanns inte med.

Nåja, det är som det är när det nu inte blev som det skulle…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>