Borde ligga i sängen nu…

JAG HAR HAFT ännu en fantastiskt rolig och givande kväll på gymmet.
Körde indoorwalking, spinning och CXWORX – alla tre passen var outstanding med härliga instruktörer som sätter ihop underbar musik – ja, ni hör ju själva…

Nåväl, av ovanstående anledning är jag också fortfarande i lodrätt ställning fast jag borde sova. Men man blir så otroligt uppiggad av gymmet så det tar sin lilla tid att varva ner innan det går att inta lodrätt läge 😉

Jag insåg i dag att jag kommer att få ändra min träningsplan igen. I och för sig kör jag lite testverksamhet ännu men i dag fick jag en glad nyhet om onsdagarna framöver så ändring blir det 😉

Men denna vecka kör jag som planerat och så får vi se hur det håller. Det är ett ganska tufft schema men jag vill ju som sagt komma i fas igen.

Jag har också bokat in en träff med PT i dag. Nu får jag nog tyvärr ändra den för den ligger lite galet i tid men det ska nog fixa sig.

Anledningen till detta är att jag behöver veta om jag är på rätt väg och att jag behöver snacka med en kunnig om Milon räcker som styrketräning eller om jag bör komplettera med något.

Det blir en bra och spännande höst på ”mitt” fina gym. Kan inte sluta att imponeras av hela ombyggnationen. Varje dag när jag kommer är det något nytt som blivit klart. Det är så roligt och mysigt!

I morgon blir det styrka mha Milon, sedan blir det Indoorwalking och CXWORX – bägge med Cecilia som också är en favoritinstruktör. Fast å andra sidan är a l l a instruktörer proffsiga och förbaskat duktiga på att få oss att ”ge allt” och gärna lite till 😉 Vilken tur att jag bytte gym för några och ett par år sedan!

Nu är tvättmaskin och tumlare klara med dagens två ombyten av svettiga, illaluktande träningskläder så nu får jag väl dra mig bortöver i huset. Ville bara skriva av mig min glädje över kvällens träning på Universums bästa gym!
…Och ja, jag ska testa RPM 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>