Besegrad – erkänner…

JAG HAR AVBOKAT morgondagens kväll på gymmet med CXWORX och Indoorwalking! Men det är ju gott i sig att man tror på sig själv…

I kväll när jag kom hem från ännu en ”maratonkväll” gjorde jag det med sprängande huvudvärk! Kände av den redan vid styrketräningen och sedan eskalerade det på indoorwalkingen för att sedan vid kvällens sista pass, CXWORX bli outhärdig…

Om det berodde på att jag tränat för mycket eller att man nästan svimmar på grund av att luften tar slut efter fem minuter ska jag låta vara osagt. Kanske är det en kombination.

Men det ska bli bättre med luften – frågan är bara om man orkar tills dess? Annars vet jag att det har satsats miljonbelopp på just detta men också att det inte är intrimmat pga att ombyggnationen inte är klar och då kan man bara inte ”sätta på”.
Det får man helt enkelt förstå men det är i alla fall orsaken till att jag avbokat alla aktiviteter i morgon och vilar till torsdag…

Så i morgon blir det rätt och slätt vilodag 😉

Förutom dessa ”små aber” som vi gymmare och för all del även instruktörer hålls med just är det himla kul! Jag kan inte säga att jag blir bättre på CXWORX:en – jag sliter som ett djur men det är nog för tidigt att säga att jag inte kan. I och med att ryggen gör så förbannat ont kan jag inte riktigt hinna med i de snabba växlingarna och inte heller klara rörelserna på optimalt sätt.

Vi får helt enkelt se vad och hur jag känner inför nästa veckas träning. Det blir i alla fall ingen mer den här veckan i och med avbokningen i morgon.

På torsdag hoppas jag i alla fall orka med styrka och spinning. Sedan blir det vilodag på fredag och endast indoorwalking och styrka på lördag om allt går enligt plan – vi får helt enkelt se vad kroppen tycker om det 😉

Natten till måndag badade stackars Woffegubben i svett till och från och fick byta nattakläder flera gånger. Förmodligen febertoppar.
På måndagmorgon kände han sig dock fit for fight så han jobbade som vanligt.

I morse när vi klev ur sänghalmen kunde har inte gå…Ena foten gjorde så ont att han inte kunde trampa ner med den. Inga synliga skador eller svullnad – det gick bara inte att sätta ner eländet i golvet…

Så jag fick åka ensam till Saltgruvan i dag och så blir det nog i morgon också då dagen i vila inte har gett någon förbättring! Himla konstigt…

Vi får helt enkelt se vad en dags vila till kan ge för resultat. OM det inte blir någon förändring i morgon får han helt enkelt kontakta sjukvården – vilket jag tyckte borde ha gjorts redan i dag men…

2 kommentarer tillBesegrad – erkänner…

  • Men lilla pappa då! Hoppas han mår bättre snart! Och klokt av dig att avboka, låter verkligen inte bra med sån huvudvärk! Kram till er båda!

  • Steffanie> Ja, verkligen skumt med pappsen. Men förmodligen är det en infektion i kroppen. I natt har han hostat som en galning…
    Min huvudvärk är nästan borta nu – välbehövlig sömn kan göra susen 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>