Boris gästbloggar

JAG HAR DET HIMLA BRA därom råder ingen tvekan…

Men phew vilka amatörer dom är! Till exempel varje gång vi ska på promenad så hinner vi bara ut till brevlådan när Xtramatten kommer på att hon glömt bajspåsarna…Och jag som avskyr att gå tillbaka!

Sedan har det tagit mig flera dagar att få henne att förstå att man alltid, och då menar a l l t i d, har godis i fickorna. Nåja…

Jag fick ett tuggben som tröst för att jag hade blivit övergiven av min riktiga matte…

Det får följa med ut om jag är på det humöret…

Xtrahussen har däremot äntligen fattat att jag inte v i l l gå ut 05.30 bara för att jag råkar vända på mig i sömnen just då. Alltid något!

Han har förresten fixat så jag kan få följa med på cykeltur…

Sedan måste jag erkänna att det är ganska skönt att bara ta några steg så är man ute i spenaten och kan kissa och sedan in i den varma pensionärskuvösen och sola lite i dörröppningen.

Där har vi faktiskt samma åsikt gamlingarna och jag. Dom gillar den också även om dom inte kissar i trädgården – varför har jag inte förstått men så är det.

Och när Xtramatten tycker att det blir för varmt för mig i solen fixar hon liggplats i skuggan…

Och lite lyxigt är det för vi äter ute…

Och sedan blir det förstås vila på maten…

Promenader blir det oxå – så du kan tro att jag har god promenadkondition när jag kommer hem Matte.

Ibland har jag förstått att det räcker väldigt långt med att bara se söt ut 😉

I dag däremot, förstod jag mig inte på dem, då drog dom i väg med det där lilla rullande huset på vägarna. Vi skulle till Getterön förklarade dom.
När vi kom dit trängde vi oss in mellan andra rullande hus. Phew, vi som hade det så bra hemma, mycket utrymme och nära ut. Här får man gå långt innan det är OK att lyfta på benet.
Nåja, Xtramatte har lovat att jag ska få bada när det blir fint väder. Det fnyser jag bara åt för något fint väder kan jag inte tro att det blir. Som det regnade när vi kom till Varberg! Xtrahussen blev helt genomblöt innan allt var klart.

Trångt är det också i det här huset. Jag får t ex ingen egen soffa och jag har gluttat på dubbelsängen och den är inte s t o r alltså. Så jag undrar i mitt stilla sinne var dom ska sova i natt?

Nåväl, det slutade faktiskt att regna efter någon timma eller så och vi, Xtramatte och jag, gav oss ut på en helt underbar promenad bland klippor och höga vågor. Xtramatte log hela tiden och tyckte att jag uppförde mig som en tonåring när jag sprang bland klipporna. Och jag kan nog hålla med – det var himla kul!

Jag körde tricket med att hoppa upp på stenen så jag får godis och det gick bra en lång stund men sedan godkände hon inte små löjliga stenar…

Så mycket kan jag säga, att när jag kom hem efter den promenaden slocknade jag som en död sten. Hörde inte ens när Xtramatten dukade fram efterrätten 😉

5 kommentarer tillBoris gästbloggar

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>