Boris gästbloggar igen igen…

JODÅ, JAG HAR DET HIMLA BRA! Bäst att säga det igen så att inte Xtramatten och dito hussen tycker att jag är otacksam 😉

Halva natten sover jag i soffan och sedan hoppar jag ner och gnyr lite så vaknar Xtramatten och lyfter upp mig i sängen 😉

I natt kunde knappt någon av oss sova på grund av ett hiskeligt oväder med ösregn och åska… Vid 22-tiden minskade det aning så då fick jag min kvällspromenad och vi var inte ensamma jag och Xtramatten 😉 Det var fler stackars hundar som hade fått hålla sig en god stund…

I dag var det spännande – vi cyklade ända in till stan och jag satt så fint i cykelkorgen 😉 Och när Xtramatten var inne i affären så gick vi andra (läs mig och Xtrahussen) promenad. Jag får ju lätt lite ångest när Xtramatten försvinner så vi, jag och Xtrahussen, går i väg först – nåja dom får ju gärna tro att dom lurar mig men jag vet nog vad dom har i tankarna…

Sedan bjöd dom in goda gamla grannar på fika och jag är ju inte den som är den…

För det blir ju lite extra kel eftersom alla tycker jag är så charmig 😉

Och det blir ju även lite tallrikar att fördiska…

Så, vi har ett ganska gott liv…

Och många promenader blir det trots att jag har försökt förklara att jag egentligen inte behöver så många – men dom är ju amatörer så…? Jag låter dom helt enkelt hållas och jag gillar ju att lukta på alla grässtrån så…

Annars har vi faktiskt semester, Xtrahussen sitter och läser…

När han inte går på promenad med mig eller torkar disk…

Men vi kan njuta oxå jag och Xtramatten i varsin stol…

Nä, jag kan inte säga att jag bryr mig särskilt stort…

Men i kväll får vi se till att komma i säng tidigt för i morgon kommer ettåringen igen och då blir det fullt ös! Phew!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>