Det kom två MMS…

FRÅN MIN KÄRE svärson som råkar befinna sig i Malmö 😉

Dom fikade på ICA och jag noterade inte ens att det kom! Det berodde på att vi hade ett rent helvete på jobbet där inget fungerade mella 11.15 till 16.00. OCH då menar jag INGET… Alla sytstem som bidrar till att det blir en tidning varje dag var utslagna pga av att nätverket inte funkade…

Det fanns inget att göra så jag gick ut på en ”dyr” lunch…

Som jag tänkte skulle harmonisera med varandra…

När vi äntligen kom i kapp med systemen och jag sms:ade tillbaka att jag inte ens hunnit se och besvara sms ett så kom det ett ”tröstsms” 😉

En sådan Prins får man leta länge efter den saken är helt klar 😉

Ett stort tack till Peter som förgyllde min dag mitt i allt elände…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>