Hopplöst efter

JAG KÄNNER MIG otroligt stressad och har inte hunnit uppdatera Angelas Dagbok 😉 Tiden bara försvinner och jag tycker inte jag hinner med det jag borde. Vi får se om det kan bli lite tid under påskhelgen…

I kväll drar vi i väg till Malmö igen och vi tar husvagnen med oss. Hoppas på fint väder och det ska bli så roligt att få träffa hela familjen och även Peters familj samlad hos Steffanie, Peter och Leon.

Jag måste se till att få träna lite också. Några löpturer hade suttit fint så jag vet om det överhuvudtaget går med min höft som envisas med att låsa sig titt som tätt.
Cykeln ska också med 😉
Vi får se…

4 kommentarer tillHopplöst efter

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>